Bokning

Onlinebokning Att boka en tid innebär att man har hallen för sig själv. Bokning måste ske senast 3 timmar innan bokningens starttid. Termins o månadskort Terminskort kostar 1500.- Vårtermin 1/1-31/5 Hösttermin 1/8-31/12 Månadskort 300:- Gäller from 1-30/31 varje månad. Termin och månadskort är personligt. Man har tillgång till hallen på alla obokade tider. Kontrollera i bokningssystemet tidigast tre timmar innan önskad tid om ridhuset är ledigt. OBS att vid bruk av terminskort el månadskort har man inte hallen för sig själv. Man betalar in på bg nr 555-7814 och anger för vad och Från vem + telefonnummer. Gästboxar 5 Gästboxar finns att hyra. Om man hyr ridhuset en heldag så ingår boxar, annars 20:- för varje påbörjad timme. Vill man ha strö, tillkommer detta. Varje gäst ansvarar själv för att lämna boxen utmockad o rensopad. Vid förhinder så gäller att man får tiden tillgodo, kontakta Lotta Jakobson på 070-748 25 21 om annan lösning blir aktuell.

Om du som instruktör vill använda vårt Ridhus till dina träningar, kontakta mig Lotta för bokning. Om man önskar använda fikarummet, ta kontakt med mig Lotta.

Ordningsregler # Det ska alltid bäras hjälm vid ridning. # Man lämnar anläggning i samma skick som den var då man kommer. # Hästspillning tas upp och läggs i kärran som finns på banan. Efter en hel-/halvdags hyra töm kärran på gödselplattan nere på gården. # Eventuell använd belysning släcks. # När Broddar används, var uppmärksam på hur underlaget reagerar. För allas skull så är det jättebra att vi är rädda om det. Banan är nyanlagd år 2014 och det tar minst ett år innan det satt sig. Tack för visad hänsyn.